Portal utilaje lemn Utilaje prelucrare lemn Utilaje
Utilaje pentru lemn Contact rapid: 0728 026 920 || Email: tpmarian@rdslink.ro

Masini profesionale lemn

Masini si utilaje pentru lemn Masini si utilaje pentru lemn noi Scule dispozitive si accesorii Oportunitati Masini si utilaje second hand pentru lemn Comenzi Contact
Logare   Login

S.C. PRESTCON S.R.L.
Str. Trei Fantani f.n.
Zona Sere Vladiceni
Municipiul Iasi
C.U.I.: Ro 6788634
Nr. ord.: J-22/3261/1994
Tel./Fax 0232 434 785
  Mobil:   0728 026 920


» Utilaje constructii

SCULE de INDOIT Bare din FIER Beton OTEL pt ARMATURI FS4033

Cod: UIF-FS4033 [0361]           Pret: 3478 Euro +TVA si transport
SCULE de INDOIT Bare din FIER Beton OTEL pt ARMATURI FS4033 1 SCULE de INDOIT Bare din FIER Beton OTEL pt ARMATURI FS4033 2 SCULE de INDOIT Bare din FIER Beton OTEL pt ARMATURI FS4033 3 SCULE de INDOIT Bare din FIER Beton OTEL pt ARMATURI FS4033 4 SCULE de INDOIT Bare din FIER Beton OTEL pt ARMATURI FS4033 5


Utilaj-ul Profesional de INDOIT BARE FIER BETON model FealSeam 4033 este echipat cu un set de arbusti si placi de incloire cu cliametru mare care permit realizarea operatiilor de Incloire cu raze mari. Cu acest utilaj se pot indoi bare din fier beton cu diarnetrul rnax.irn de 30 nun.

Utilaj-ul Profesional pt Incloit Fier Beton este fabricat de Feal Progetti Italia fiind ideal pt fabricarea de Armaturi. Este echipat cu un set de arbusti si placi de indoire cu diametru mare care pennit realizarea operatiilor de Indoiri Fier Beton cu raze mari.

De asemenea, este echipat cu 2 RANDURI REGLABILE de GAURI pe masa de lucru pt realizarea de INDOIRI DUBLE Stanga Dreapta, Incloire Multipla si Indoire Elemente Mari care permit realizarea diferitor elemente de armatura cu diferite unghiuri. Datorita capacitatii sale de lucru este potrivit pt santierele de Constructii de mari dirnensiuni fiind echipat cu motor Electric Trifazat de 2,2 kV care asigura realizarea operatiilor cu precizie chiar si in conditii de utilizare indelungata. Este disponibil, la cerere, si cu motor electric monofazat cu invertor.

Operat prin buton sau cu pedala de picior pt control de la distanta, acest Utilaj Indoit Fier Beton poate reali za operatii de confectionare a elementelor de Armatura avand o capacitate de Indoire Fier Beton cu dimnetrul maxim de 30 mm pt barele cu duritatea de 65 kg/mm2 si 28 mm pt cele cu duritatea de 85 kg/mm2 . Are un sistem de ungere pt lubrifierea usoara a tuturor punctelor de prelucrare.

Panoul de Control pt operarea utilajului este dotat cu componente de inalta calitate: IP54 rezistent la apa, micro-switchu- ri, butoane de urgenta, comutator magneto-termic si sigurante pt protectia motorului la suprasarcina. Deplasarea in cadrul santierului este facilitata de existenta a 4 roti cauciucate care permit manevrarile scurte.

Constructia acestui utilaj este compacta si robusta fiind dotat standard cu cutie de viteze cu roti clintate si pinioane din otel calit ce lucreaza intr-o baie de ulei si cu arbore de actionare pt rotirea placii de lucru.

Date tehnice:

Diametru1 Indoire Taiere Bare Fier Beton 65 kg/mm^2: 1 - 30 / 1 - 22 / 1 - 18

Diametru1 maxim Indoire Bare Fier Beton 65 kg/mm^2: 1 - 28 / 1 - 20 / 1 - 16

Viteza de procesare: 11 rot./min

Puterea motorului: 2,2 kW, 3 CP

Tip motor: trifazat

Tensiune de alitnentare> 400 V, 50 Hz

Dimensiuni de gabarit (L*l*h): 830*8000*8500 mm

Greutate: 290 kg

DATE TEHNICE

Furnizori

Utilajele cele mai cautate

utilaje noi oferte utilaje pret utilaje
  Copyright © 2010 - 2022 Infomark SRL  

Acasa|Utilaje in promotie|Galerie video|Oportunitati de afaceri|Utilaje SH|Comenzi|Contact|Sitemap

abricht, ciocan forja, exhaustor rumegus, fierastrau circular, fierastrau vertical lemn, freza lemn, gater lemn, masini combinate tamplarie lemn, masini de aplicat cant, masini de aplicat furnir, masini de calibrat lemn, masini frezat lemn, masini de gaurit lemn, masini de slefuit, masini rindeluit 4 fete lemn, masini universale tamplarie, motogenerator, presa panouri lemn, strung lemn, utilaje fier forjat, utilaje lemn, utilaje prelucrare lemn, utilaje rindeluit lemn, utilaje sh

eXTReMe Tracker

Parteneri: SC Infomark SRL   SC Prestcon SRL   Portal Utilaje SH  Utilaje prelucrare lemn  Web Design