Portal utilaje lemn Utilaje prelucrare lemn Utilaje
Utilaje pentru lemn Contact rapid: 0728 026 920 || Email: tpmarian@rdslink.ro

Masini profesionale lemn

Masini si utilaje pentru lemn Masini si utilaje pentru lemn noi Scule dispozitive si accesorii Oportunitati Masini si utilaje second hand pentru lemn Comenzi Contact
Logare   Login

S.C. PRESTCON S.R.L.
Str. Trei Fantani f.n.
Zona Sere Vladiceni
Municipiul Iasi
C.U.I.: Ro 6788634
Nr. ord.: J-22/3261/1994
Tel./Fax 0232 434 785
  Mobil:   0728 026 920


» Utilaje constructii

SCULA Portabila pt INDOIT MANUAL Bare FIER SETON 16 mm CB16

Cod: SMT-CB16 [0349]           Pret: 4 Euro +TVA si transport
SCULA Portabila pt INDOIT MANUAL Bare FIER SETON 16 mm CB16 1


Aceasta Scula Portabila model CB16 este o CHEIE ELECTRICA de Fasonat si Indreptat Otel Beton cu diametrul de pana la 16 mm. Este echipata cu motor monofzat de 1,1 kW ce asigura o putere hidraulica de Indoire pana la 10 Tone fiind ideala pt Fasonarea Barelor pt Armaturi.

CHEIA ELECTRICA este ideala pt lucrari mici de INDOIRE si INDREPTARE Bare din FIER BETON in cadrul santierelor de CONSTRUCTII, cu ajutorul acestora putandu-se realiza chiar si etriere pt Armaturi. Constructia robusta si puternica a acestei Unelte Manuale de Fasonat asigura e.ficienta in productie si o Indoire precisa si rapida.

Aceasta Scula Portabila este echipata cu un motor electric monofazat cu puterea de 1,1 kW ce asigura o putere hidraulica pt Indoire si Indreptare de 10 Tone, putand prelucra Bare din OTEL BETON cu diametrul pana la 16 mm.

Este echipata standard cu o supapa de siguranta pt oprirea in caz de urgenta si un cablu electric cu stecher care permite utilizarea echipamentului la distanta fata de sursa de alimentare. Are inclusa o pompa hidraulica actionata de motor monofazat si un piston actionat de uleiul sub presiune al pompei. Este livrata standard intr-o cutie din plastic.

Date tehnice

Diametru de Taiere Fier Beton (65 kg/mm^2): 16 mm

Putere motor electric: 1,1 kW

Tensiune de alimentare: 230 V

Frecventa: 50 Hz

Tip motor: monofazat

Putere hidraulica: 14 tone/560 Bari

Greuatete: 9,1 kg

Dimensiuuni de gabarit (Lxlxh): 520x120x130 mm

DATE TEHNICE

Furnizori

Utilajele cele mai cautate

utilaje noi oferte utilaje pret utilaje
  Copyright © 2010 - 2022 Infomark SRL  

Acasa|Utilaje in promotie|Galerie video|Oportunitati de afaceri|Utilaje SH|Comenzi|Contact|Sitemap

abricht, ciocan forja, exhaustor rumegus, fierastrau circular, fierastrau vertical lemn, freza lemn, gater lemn, masini combinate tamplarie lemn, masini de aplicat cant, masini de aplicat furnir, masini de calibrat lemn, masini frezat lemn, masini de gaurit lemn, masini de slefuit, masini rindeluit 4 fete lemn, masini universale tamplarie, motogenerator, presa panouri lemn, strung lemn, utilaje fier forjat, utilaje lemn, utilaje prelucrare lemn, utilaje rindeluit lemn, utilaje sh

eXTReMe Tracker

Parteneri: SC Infomark SRL   SC Prestcon SRL   Portal Utilaje SH  Utilaje prelucrare lemn  Web Design