Portal utilaje lemn Utilaje prelucrare lemn Utilaje
Utilaje pentru lemn Contact rapid: 0728 026 920 || Email: tpmarian@rdslink.ro

Masini profesionale lemn

Masini si utilaje pentru lemn Masini si utilaje pentru lemn noi Scule dispozitive si accesorii Oportunitati Masini si utilaje second hand pentru lemn Comenzi Contact
Logare   Login

S.C. PRESTCON S.R.L.
Str. Trei Fantani f.n.
Zona Sere Vladiceni
Municipiul Iasi
C.U.I.: Ro 6788634
Nr. ord.: J-22/3261/1994
Tel./Fax 0232 434 785
  Mobil:   0728 026 920


» Utilaje constructii

FOARFECA Portabila ELECTRICA cu Maner in Spate pt TAIAT FIER 16 mm CT16R

Cod: SMT-CT16R [0348]           Pret: 3 Euro +TVA si transport
FOARFECA Portabila ELECTRICA cu Maner in Spate pt TAIAT FIER   16 mm CT16R 1


Foarfeca Portabilamodel CT16R este un Dispozitiv Electric cu puterea hidraulica de14 Tone pt Taiere Fier Belon cu diamerru/ maxim 16 mm. Este o Scula manuala pt Santiere Constructi foarte usor de manevrat si transportat si este echipata standard cu maner in spate pt manipulare facila.

FOARFECA ELECTRICA CT16R este folosita in Constructii pentrn Taierea Otelului Belon . Are un cap de TAIERE fabricat din orel turnat ce garanteaza o putere si durata de functionare mai mare, inlaturand riscul ruperii sau deformarilor. Corpul din otel turnat este astfel construit pt a suporta lovituri si caderi.

Aceasta Foarfeca Portabila este echipata cu o pompa hidraulica actionata de un motor electric monofazat de 1,1 kW si un piston ce este actionat de uieiul sub presitme al pompe fiind ideal pt realizatea operatiilor de TAIERE FIER BETON cu diamerru/ maxim de 16 mm.

In dotarea standard are inclus un cap fix cu lame pentru freze, o supapa de siguranta pt oprirea in caz de urgenta si un cablu electric cu stecber cate permite utilizatea acestui Dispozitiv Manual pt Debitat OTEL BETON la distanta fata de sursa de alimentare.

Cu aceasta Foarfeca Electro Hidraulica se pot realiza operatii foarte eficiente de Debitare Fier Beton pe santiere de constructii datorita usurintei cu care se poate utiliza si transporta cu ajutorul acesteia putandu-se realiza orice lucrare de la ta iere simpla la taieri multiple. Ansamblul piston-cindru pompa este special tratat pt a rezista la cele mai mari eforturi si tensiuni de Taiere Otel Beton cu o uzura minima.

Lamele de Debitate sunt fabricate din otel special dotat cu 4 taisuri si au o durata lunga de viata. Surubul de reglare facilireaza alinierea barei cu cutia de taiere. Este fabricat cu dubla izolatie in vederea utilizatii in locuri in cate nu exista inpamantate. Este furnizata intr-o cutie de plastic.

Tensiune de alimentate Frecventa

Diametru de Taiere Fier Beton (65 kg/mm^2): 16 mm

Putere motor electric: 1.1 kW

Tensiune de alimentare: 230 V

Frecventa: 50 Hz

Tip motor: monofazat

Putere hidraulica: 14 tone/560 Bari

Greuatete: 9.1 kg

Dimensiuuni de gabarit (Lxlxh): 520x120x130 mm

DATE TEHNICE

Furnizori

Utilajele cele mai cautate

utilaje noi oferte utilaje pret utilaje
  Copyright © 2010 - 2022 Infomark SRL  

Acasa|Utilaje in promotie|Galerie video|Oportunitati de afaceri|Utilaje SH|Comenzi|Contact|Sitemap

abricht, ciocan forja, exhaustor rumegus, fierastrau circular, fierastrau vertical lemn, freza lemn, gater lemn, masini combinate tamplarie lemn, masini de aplicat cant, masini de aplicat furnir, masini de calibrat lemn, masini frezat lemn, masini de gaurit lemn, masini de slefuit, masini rindeluit 4 fete lemn, masini universale tamplarie, motogenerator, presa panouri lemn, strung lemn, utilaje fier forjat, utilaje lemn, utilaje prelucrare lemn, utilaje rindeluit lemn, utilaje sh

eXTReMe Tracker

Parteneri: SC Infomark SRL   SC Prestcon SRL   Portal Utilaje SH  Utilaje prelucrare lemn  Web Design