Portal utilaje lemn Utilaje prelucrare lemn Utilaje
Utilaje pentru lemn Contact rapid: 0728 026 920 || Email: tpmarian@rdslink.ro

Masini profesionale lemn

Masini si utilaje pentru lemn Masini si utilaje pentru lemn noi Scule dispozitive si accesorii Oportunitati Masini si utilaje second hand pentru lemn Comenzi Contact
Logare   Login

S.C. PRESTCON S.R.L.
Str. Trei Fantani f.n.
Zona Sere Vladiceni
Municipiul Iasi
C.U.I.: Ro 6788634
Nr. ord.: J-22/3261/1994
Tel./Fax 0232 434 785
  Mobil:   0728 026 920


» Utilaje constructii

SCULA MANUALA cu Maner Superior pt TAIERE OTEL BETON 12 mm CT12

Cod: SMT-CT12 [0347]           Pret: 2 Euro +TVA si transport
SCULA MANUALA cu Maner Superior pt TAIERE OTEL BETON  12 mm CT12 1


Aceasta SCULA MANUALA model CT12 este un Utilaj ELECTRIC echipa t cu Pompa Hidraulica cu puterea de 7 Tone ce poate TAIA OTEL BETON cu diametrul 12 mm. Este prevazuta cu maner Superior si un motor de 1,2 kW fiind ideala pt Taiere FIER BETON pt ARMATURI.

Scula Electrica este echipata standard cu un cap fix cu lame pentru freze, o supapa de siguranta pt oprirea in caz de urgenta si si ca un cablu electric cu stecher care permite utilizarea echipamentului la distanta fata de sursa de alimentare. Are inclusa o pompa hidraulica actionata de motor monofazat si un piston actionat de uieiul sub presiune al pompei.

Aceasta FOARTICA PORTABILA asigura o capacitaet de Taiere Bare din Fier Beton cu diametrul pana la 12 mm si este ideala pt a fi folosita in Constructii pt reailizarea de Armaturi. Capul de Taiere este realizat din otel turnat si garanteaza o putere sporita si o utiiizare indelungata, inlaturand riscul unor ruperi sau defonnari.

Constructia robusta este reprezentata de un corp din otel turnat special construit pt a fi rezisent la lovituri sau caderi, acesta avand o izolatie dubla in vederea utilizarii in locuri in care nu exista impamantare. Lamele pt Taierea Fierului Beton sunt fabricate din orel special tratat cu 4 taiusuri si au o durata lunga de viata.

Alinierea barei de prelucrat este facilitata de un surub de reglare ce o fixeaza pe cutia de taiere iar ansamblul piston -cilindru pompa este special tratat pt a rezista la cele mai mari eforturi si tensiunii de Taiere Otel Beton cu o uzura minima.

Cu aceasta Scula Electrica pt Taiat Armaturi se pot realiza operatii de Debitare chiar si in spatii mai restranse datorita constructiei sale de mici dimensiuni, fiind o Foarfeca ideala pt santierele de Constructii datorita usurintei cu care se poate utiliza si transporta. Se livreaza standard intr-o cutie de plastic.

Date tehnice

Diametru de Taiere Fier Beton (65 Kg/mm^2): 12 mm

Putere motor electric: 1.2 kW

Tensiune de alimentare: 230 V

Frecventa: 50Hz

Tip motor: monofazat

Putere hidraulica: 7 tone/280 Bari

Greutate: 6.7 kg

Dimensiuni de gabarit (L*I*h): 420*210*110 mm

DATE TEHNICE

Furnizori

Utilajele cele mai cautate

utilaje noi oferte utilaje pret utilaje
  Copyright © 2010 - 2022 Infomark SRL  

Acasa|Utilaje in promotie|Galerie video|Oportunitati de afaceri|Utilaje SH|Comenzi|Contact|Sitemap

abricht, ciocan forja, exhaustor rumegus, fierastrau circular, fierastrau vertical lemn, freza lemn, gater lemn, masini combinate tamplarie lemn, masini de aplicat cant, masini de aplicat furnir, masini de calibrat lemn, masini frezat lemn, masini de gaurit lemn, masini de slefuit, masini rindeluit 4 fete lemn, masini universale tamplarie, motogenerator, presa panouri lemn, strung lemn, utilaje fier forjat, utilaje lemn, utilaje prelucrare lemn, utilaje rindeluit lemn, utilaje sh

eXTReMe Tracker

Parteneri: SC Infomark SRL   SC Prestcon SRL   Portal Utilaje SH  Utilaje prelucrare lemn  Web Design