Portal utilaje lemn Utilaje prelucrare lemn Utilaje
Utilaje pentru lemn Contact rapid: 0728 026 920 || Email: tpmarian@rdslink.ro

Masini profesionale lemn

Masini si utilaje pentru lemn Masini si utilaje pentru lemn noi Scule dispozitive si accesorii Oportunitati Masini si utilaje second hand pentru lemn Comenzi Contact
Logare   Login

S.C. PRESTCON S.R.L.
Str. Trei Fantani f.n.
Zona Sere Vladiceni
Municipiul Iasi
C.U.I.: Ro 6788634
Nr. ord.: J-22/3261/1994
Tel./Fax 0232 434 785
  Mobil:   0728 026 920


» Utilaje constructii

Dispozitiv Portabil pt TAIAT MANUAL Bare din FIER BETON 12 mm CT12R

Cod: SMT-CT12R [0346]           Pret: 1 Euro +TVA si transport
Dispozitiv Portabil pt TAIAT MANUAL Bare din FIER BETON   12 mm CT12R 1


Dispozitiv-ul Portabil model CT12R este o Scula Manuala pt Taiat Fier Beton foarjate usor de manevrat si transportat cu care se pot Taia Bare din Otel Beton cu diametrul maxim 12 mm. Acest utilaj manual asigura o putere de 7 Tone si este prevazut cu maner in spate pt manipulare.

Acest DISPOZITIV PORTABIL este echipat cu o pompa hidraulica actionata de un motor electric monofazat de 1,2 kW si un piston ce este actionat de uleiul sub presiune al pompei. Este ideal pt realizarea operatiilor de TAIERE FIER BETON, cu ajutorul acestuia putandu-se Debita Bare cu diametrul maxim de 12 mm.

In dotarea standard este inclus un cap fix cu lame pentru freze, o supapa de siguranta pt oprirea in caz de urgenta si un cablu electric cu stecher care pennite utilizarea acestei SCULE MANUALE pt TAIAT OTEL BETON la distanta fata de sursa de alimentare.

Dispozitivul Portabil este o FOARFECA ELECTRICA folosita in Constructii pentru Debitarea Otelului Beton. Are un cap de TAIERE fabricat din otel turnat ce garanteaza o putere si durata de functionare mai mare, inlaturand riscul unor ruperi sau defonnari.

Corpul din otel turnat este astfel construit pt a suporta lovituri si caderi.

Ansamblul piston-cilindru pompa este special tratat pt a rezista la cele mai mari eforturi si tensiuni de Taiere Otel Beton cu o uzura minima. Lamele de Debitate sunt fabricate din otel special tratat cu 4 taisuri si au o durata lunga de viata. Surubul de reglare faciliteaza alinierea barei cu cutia de taiere. Este fabricat cu dubla izolatie in vederea utilizatii in locuri in care nu exista inpamantare. Acest Dispozitiv Manual de Taiat Fier Beton este foarte eficient pe santiere de constructii

datorita usurintei cu care se poate utiliza si transporta, cu ajutorul acestuia putandu-se realiza orice lucrare de la taiere simpla la taieri multiple. Este fumizat intr-o cutie de plastic.

Date tehnice

Diametru de Taiere Fier Beton (65 kg/mm^2): 12

Putere motor electric: 1.2 kW

Tensiune de alimentare: 230 V

Frecventa: 50 Hz

Tip motor: monofazat

Putere hidraulica: 7 tone/280 Bari

Greuatete: 6.7 kg

Dimensiuuni de gabarit (Lxlxh): 510x140x110 mm

DATE TEHNICE

Furnizori

Utilajele cele mai cautate

utilaje noi oferte utilaje pret utilaje
  Copyright © 2010 - 2022 Infomark SRL  

Acasa|Utilaje in promotie|Galerie video|Oportunitati de afaceri|Utilaje SH|Comenzi|Contact|Sitemap

abricht, ciocan forja, exhaustor rumegus, fierastrau circular, fierastrau vertical lemn, freza lemn, gater lemn, masini combinate tamplarie lemn, masini de aplicat cant, masini de aplicat furnir, masini de calibrat lemn, masini frezat lemn, masini de gaurit lemn, masini de slefuit, masini rindeluit 4 fete lemn, masini universale tamplarie, motogenerator, presa panouri lemn, strung lemn, utilaje fier forjat, utilaje lemn, utilaje prelucrare lemn, utilaje rindeluit lemn, utilaje sh

eXTReMe Tracker

Parteneri: SC Infomark SRL   SC Prestcon SRL   Portal Utilaje SH  Utilaje prelucrare lemn  Web Design